Έναρξη εγγραφών στις δραστηριότητες κολύμβησης

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από την 1η Ιουνίου 2021 θα επαναλειτουργήσει η κλειστή μας πισίνα στα Εκπαιδευτήρια “Σπύρος Παπαχαραλάμπους” (Πελοπίδα 85, Περιστέρι). Υπό την διεύθυνση της ομάδας του διακεκριμένου συνεργάτη μας, Κώστα Τουρναβίτη, σας προσφέρουμε μία γκάμα από δραστηριότητες μέσα στο νερό για να επιλέξετε για εσάς και το παιδί σας, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας:

🏊 Ολιγομελή τμήματα εκμάθησης κολύμβησης για παιδιά 4 έως 12 ετών.

Τα τμήματά μας χωρίζονται με βάση την ηλικιακή ομάδα των παιδιών ( 4-6, 7-8, και 9-12 ετών), και κάθε ένα εφαρμόζει το δικό του, ξεχωριστό πρόγραμμα, ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις δυνατότητες κάθε ηλικίας. Η εκτόνωση και η εκγύμναση συναντούν την διασκέδαση και την αδιαμφισβήτητη αγάπη που τρέφουν τα παιδιά για το νερό και το κολύμπι. Πρόκειται για την ιδανική καλοκαιρινή ασχολία μέσα στην πόλη!

🏊 Εκμάθηση κολύμβησης για παιδιά νηπιακής ηλικίας (2-5 ετών).

Μοιραστείτε μοναδικές στιγμές με το παιδί σας, καθώς αυτό μαθαίνει για πρώτη φορά, με την βοήθειά σας και την βοήθεια του έμπειρου προσωπικού μας, πώς να κινείται μέσα στο νερό, πώς να επιπλέει και πώς να χρησιμοποιεί την αναπνοή του.

🏊 Ολιγομελή τμήματα “aqua aerobic” για εφήβους και ενήλικες.

Το “aqua aerobic” είναι μία διασκεδαστική, πλην όμως αποτελεσματική, μέθοδος εκγύμνασης, η οποία ολοένα και κερδίζει έδαφος, λόγω των πολλαπλών ωφελών της (δεν καταπονεί τις αρθρώσεις και τους μύς, είναι “ευγενική” με την καρδιά, δεν προκαλεί υπερκόπωση κ.α.). Έφηβοι και ενήλικοι όλων των ηλικιών μπορούν να απολαύσουν μία ομαδική και ρυθμική γυμναστική, με ποικιλία στις ασκήσεις, χωρίς φοβίες και χωρίς να χρειάζεται να διαθέτουν μία άριστη φυσική κατάσταση.

🏊 Θεραπευτική κολύμβηση με την μέθοδο Halliwick και Υδροθεραπεία.

Οι έμπειροι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν να μυήσουν μικρούς και μεγάλους στις θεραπευτικές ιδιότητες της κολύμβησης, οι οποίες ίσως να μην είναι τόσο γνωστές όσο αυτές της φυσικοθεραπείας, ενδείκνυνται, όμως, για μία ευρεία γκάμα παθήσεων (νευρομυϊκών, μυϊκών κ.α.) και κινητικών προβλημάτων σε παιδιά και ενήλικες. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ενημερωθείτε από τους ίδιους τους δασκάλους μας για το πώς η θεραπευτική κολύμβηση μπορεί να βελτιώσει τα προβλήματα υγείας σας!

🏊 Ατομικά μαθήματα κολύμβησης για παιδιά και ενήλικες.

Αρκετά παιδιά, αλλά και μεγάλοι, επιθυμούν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στην κολύμβηση μακριά από τα βλέμματα των υπολοίπων συμμαθητών τους και να παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο ειδικά γι’ αυτούς, ώστε να δουλέψουν με μεγαλύτερο ζήλο και με αυτοπεποίθηση. Η ομάδα μας αναλαμβάνει να καλύψει αυτή σας την ανάγκη, προσφέροντας ατομικά μαθήματα εκμάθησης της κολύμβησης, κατόπιν συνεννόησης με τον δάσκαλο. Ακόμη, αναλαμβάνουμε την προετοιμασία για την εξέταση στο άθλημα της κολύμβησης από τα ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Καλέστε μας τώρα στο 697 652 5411 ή στείλτε μας e-mail στο draseisenasty@gmail.com για να ενημερωθείτε για τις προσφορές μας και να κλείσετε μία θέση.