Στο αμφιθέατρο του Εκπαιδευτηρίου «Σπύρος Παπαχαραλάμπους» ο διακεκριμένος καλλιτέχνης και διανοητής Λούης Γκόμεζμπεκ διευθύνει μοναδικά εργαστήρια θεάτρου τα οποία περιλαμβάνουν:

Παιδικό Τμήμα (για παιδιά 6 έως 12 ετών)

Η καλλιέργεια της φαντασίας των παιδιών αποτελεί ένα καθοριστικό βήμα στην ψυχική τους ανάπτυξη. Το θέατρο είναι ένα μέσο έκφρασης που καλλιεργεί την ψυχή, το πνεύμα και το σώμα, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια φαντασίας, εγρήγορσης, παρατήρησης, μιμητικής και εκγύμνασης.

Εφηβικό Τμήμα (για παιδιά 13 έως 16 ετών)

Η εφηβεία είναι μια συναρπαστική εμπειρία ζωής κι όταν μάλιστα βιώνεται μέσα από την τέχνη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική. Μέσα από την θεατρική διαδικασία δίνονται πολλές απαντήσεις στα επίμονα ερωτήματα των εφήβων περί ονείρου και πραγματικότητας.

Τμήμα Ενηλίκων

Πολλοί άνθρωποι έχουν απωθημένα όνειρα και η ενασχόληση με το θέατρο δεν αποτελεί εξαίρεση. Ποτέ δεν είναι αργά, όμως, να πραγματοποιήσει κανείς τα όνειρά του. Στο μάθημα αυτό ανακαλύπτονται ξανά έννοιες, αντιλήψεις και συναισθήματα, μέσα από ειδικές ψυχοσωματικές ασκήσεις, αυτοσχεδιασμούς και δημιουργία ρόλων.

Δηλώστε συμμετοχή τώρα!