Το Κέντρο Δημιουργικής απασχόλησής (Κ.Δ.Α.Π.) μας απευθύνεται στους μαθητές και τις μαθήτριες του Δημοτικού σχολείου (5 έως 12 ετών) και λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 3 μ.μ. έως τις 7 μ.μ. στους πιστοποιημένους και ειδικά διαμορφωμένους για τις ανάγκες τους, χώρους, του Εκπαιδευτηρίου «Σπύρος Παπαχαραλάμπους» στο Περιστέρι. Το προσωπικό μας, επιλεγμένο για την εμπειρία, την δημιουργικότητα, την μεταδοτικότητα και την ευαισθησία του προς τον παιδικό ψυχικό κόσμο, φροντίζει ώστε να παρέχει στο παιδί μία ευρεία γκάμα από ομαδικές δραστηριότητες (μαγειρική – ζαχαροπλαστική, εικαστικά, θέατρο, ρομποτική, χορό, δημοσιογραφία, δημιουργική γραφή, κ.α.), ώστε να αξιοποιήσει δημιουργικά και ποιοτικά τον χρόνο του μετά το σχολείο.

Με όπλο του το παιχνίδι και την δημιουργία, το Κ.Δ.Α.Π. στοχεύει να προσφέρει στο παιδί χαρά και ψυχαγωγία, να το βοηθήσει να κοινωνικοποιηθεί, να εξελίξει τις ικανότητές του και να διευρύνει τους ορίζοντές του.

Η συμμετοχή όλων των μαθητών του Δημοτικού στα Κ.Δ.Α.Π. είναι τελείως δωρεάν για τους γονείς που είναι δικαιούχοι voucher. Ωστόσο, ακόμη και αν δεν τυγχάνετε δικαιούχος voucher, έχουμε φροντίσει ώστε να δημιουργήσουμε για ‘σας πολύ οικονομικά πακέτα συμμετοχής στα εργαστήρια του Κ.Δ.Α.Π. μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να εξασφαλίσουμε την οικονομική συμμετοχή σας σε αυτά και να λύσουμε τις απορίες σας σχετικά με τις αιτήσεις για λήψη voucher. Αν είστε ήδη δικαιούχος voucher, παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος κι εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Κάντε “κλικ” σε κάποιο από τα εργαστήρια του Κ.Δ.Α.Π. μας για να μάθετε περισσότερα!